Enligt önskemål så har jag lagt upp ritningar på huset. De ligger alltid längst ner på sidan. Det finns både plan-och fasadritningar.

måndag 5 oktober 2009

NYA BILDER!!!







Nu äntligen står det ett hus på vår tomt :), men vi kan dock inte bo i det ännu så vi bor tillfälligt i vår husvagn på uppfarten. Vi tycker faktiskt att det är ganska trevligt och mysigt fram för allt att bo i husvagn. Speciellt Linus, har tycker att det är superroligt.






Vi fick huset levererat till oss den 18 september, alltså ca 2 ½ vecka sedan. Dagen efter leverans började jag och syster Jennie att grundmåla ena sidan, faktiskt ganska roligt och avkopplande. Jennies sambo Alex hjälpte till Adrian med att snickra. För ca en vecka sedan fick vi huset tätt (typ) när taket sattes på och det underlättar ju en del.






Vi räknar med att flytta in om ca 1 - 1 ½ månad och det känns helt OK. Vi kan fortfarande inte fatta att vi bor här, i Lerum, bland bebyggelsen. Känns konstigt att vi kommer bo i det stora huset på vår tomt, speciellt eftersom vi nu bor i husvagn. Vi har redan blivit inbjudna på fika hos några grannar och Linus leker en del med deras barn och det är ju alltid trevligt att lära känna grannar och så.






Jag har tagit lite kort på kvällen nu, vi får se hur många kort jag orkar lägga ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar