Enligt önskemål så har jag lagt upp ritningar på huset. De ligger alltid längst ner på sidan. Det finns både plan-och fasadritningar.

onsdag 28 oktober 2009

Houseplans.com

Jag kom på idag att jag måste berätta om hur vi kom på ideén till hur vårt hus skulle se ut.
Jo, vi surfade runt på nätet, beställde hem huskataloger osv. Vi hittade till slut en sida på nätet http://www.houseplans.com/ som båda föll oss i smaken eftersom vi gillar den amerikanska stilen litegrann. På denna sida finns jättevackra hem och så finns det självklart helt gräsliga hus.

Huset vi föll för är ju detta. många olika vinklar och småtak och inte alltför vräkigt eller så.
Härlig veranda

MEN....husets planritning föll oss dock inte i smaken så då kontaktade vi hustillverkaren som vi hade bestämt oss för www.hallingsjohus.se och diskuterade planritningar och modifieringar med deras arkitekt. Vi (jag och Adrian) har dock varit mycket inblandade i hur planlösningen skulle vara. Vi hade och har mycket ideér som vi ville förverkliga i och med detta hus. Vi var ganska på det klara med hur köket skullle se ut och hur vårt sovrum skulle se ut, att det skulle vara "walk in closet" osv. Huset kommer verkligen vara vårt drömhus!

1 kommentar:

  1. Jepp lööööv america hus ;-)
    När ja läste er husfakta i vä. spalten var det som att läsa om sitt eget hus. Vi har också trappan i mitten av huset, så nice. Trappor är underskattade.
    Längtar efter att få se mera av ert hus. Kram

    SvaraRadera