Enligt önskemål så har jag lagt upp ritningar på huset. De ligger alltid längst ner på sidan. Det finns både plan-och fasadritningar.

söndag 18 oktober 2009

Målat och så


Idag har vi målat, Mira kom över och hjälpte till och vi är såååå tacksamma! Vi har nu ett grönt och vackert hus. Vi har även haft vänner över i helgen vilket alltid är trevligt. Igår (lörd) kom David och Sandra, vilka för övrigt aldrig hade varit inne i en husvagn tidigare...
och idag kom Lousie, Fredrik, Malte, Johan, Anna, Tomas, Caroline, Martin, Oliver och Charlie över. Vi har varit 11 personer i vår husvagn idag :) Nino kom över med middag ikväll och bjöd bland annat på fläskfile, gott.

Det går tyvärr inte att måla så länge på dagarna på grund av att det blir för kallt efter kl 17 så nu är Adrian och jobbar i källaren. Han sätter "vägg" i pannrummet så att det kan bli klart så snart som möjligt. Det börjar faktiskt att bli varmt i huset nu och det är skönt eftersom vi har toa inne i huset.



1 kommentar:

  1. Tack för din kommentar. Ni bygger ett skit fint hus. Gillar också lite annorlunda hus. Kika gärna in igen. Jag kommer att länka till din blogg sen så jag kan fortsätta följa er, hittade en massa fint i din blogg. Lycka till med allt.

    SvaraRadera